2024 Szeptemberi időjárás előrejelzés – hatalmas hőséggel indul az iskola, aztán megfordul az időjárás!

Estimated read time 2 min read

2024 Szeptemberi időjárás előrejelzés – hatalmas hőséggel indul az iskola, aztán megfordul az időjárás!

2024 Szeptemberi időjárás előrejelzés – hatalmas hőséggel indul az iskola, aztán megfordul az időjárás! Nagy melegben kezdik meg a tanévet a diákok idén, ráadásul rossz hír is érkezett, kitiltják a mobilokat a suliból!

Időjárás előrejelzések >>>

Sajnos észrevehetően megnyúlt a nyár hossza, vagyis a több évtizede még augusztus 20-a tájékán menetrendszerűen megérkező évszakváltó hidegfront egyre eltűnőben van. Különösebb időjárási rekordok nem kapcsolódnak a hónaphoz, igaz, a csúcshőmérséklet elérheti még a 35 fok feletti értéket, de 40 fokos csúcshőmérséklet már nem valószínű. A hónap legmagasabb hőmérsékletét, 38.2 °C-ot 1946. szeptember 9-én, Szegeden mérték.

Lássuk mi várható :

Szeptember első nyolc-tíz napja nagy meleget hoz, 30 fok feletti nappalokat, aztán jön a várt lehűlés írja a Pénzügyi hitel fórum!

A brutális kánikula háttérbe szorul, olyannyira, hogy jön egy hidegfront szeptember második hetére, ami a kellemes 20-24 fokra nyomja le az átlaghőmérsékletet. Sőt! Olyan is lesz már, hogy 12 fokra süllyed a hőmérséklet, ez jellemzően hajnalban és az esti órákban lesz megfigyelhető. Bőven lesz csapadék is, de a nap is kellemesen melegen süt majd. Olyan füllesztő meleg és kánikula, mint ami most van, az nem lesz szeptemberben!

Szeptemberi időjárás-előrejelzés Forrás: accuweather.com

Ez is érdekelheti:

2Comments

Add yours

Comments are closed.